Ten webinar jest właśnie dla Ciebie.
Alfa Laval zaprasza na webinar, który poprowadzi Alyce Hartvigsen, ekspert w dziedzinie technologii mieszania Iso-Mix
Wybierz jedną z sesji, która najbardziej Ci pasuje i zarejestruj się
Podczas tego spotkania on-line dowiesz się, m.in
- Jakie znaczenie dla zakładu produkcyjnego w przemyśle spożywczym ma skuteczne mycie
- Na czym polega koncepcja mycia w systemie CIP (cleaning in place)
- Jakie są technologie mycia zbiorników
- Jak zoptymalizować proces CIP
A jeśli działasz w jednej z poniższych branż, ten webinar jest właśnie dla Ciebie
- Piwowarstwo
- Mleczarstwo
- Żywność dla dzieci
- Produkcja soków
- Oleje jadalne
- inne procesy produkcyjne, gdzie wymagane jest zachowanie wysokich standardów higienicznych
O wykładowcy
Alyce Hartvigsen jest kierownikiem ds. technologii mieszania Iso-Mix i fermentacji, w Departamencie Brewery Systems w Alfa Laval Copenhagen. Posiada dyplom z chemii inżynieryjnej i ponad 30 letnie doświadczenie w przemyśle browarniczym, chemiczny, petrochemicznym. W Alfa Laval jest odpowiedzialna za rozwój i wprowadzanie technologii mieszania Iso-Mix do przemysłu browarniczego.