Chcesz poznać wskazówki dotyczące efektywnego mycia w procesie produkcyjnym w przemyśle spożywczym?

15 kwietnia, 2020

Ten webinar jest właśnie dla Ciebie.


Alfa Laval zaprasza na webinar, który poprowadzi Alyce Hartvigsen, ekspert w dziedzinie technologii mieszania Iso-Mix


Wybierz jedną z sesji, która najbardziej Ci pasuje i zarejestruj się
29.04.2020, godz 10-1129.04.2020, godz. 15-16



Podczas tego spotkania on-line dowiesz się, m.in
  • Jakie znaczenie dla zakładu produkcyjnego w przemyśle spożywczym ma skuteczne mycie
  • Na czym polega koncepcja mycia w systemie CIP (cleaning in place)
  • Jakie są technologie mycia zbiorników
  • Jak zoptymalizować proces CIP
A jeśli działasz w jednej z poniższych branż, ten webinar jest właśnie dla Ciebie
  • Piwowarstwo
  • Mleczarstwo
  • Żywność dla dzieci
  • Produkcja soków
  • Oleje jadalne
  • inne procesy produkcyjne, gdzie wymagane jest zachowanie wysokich standardów higienicznych



O wykładowcy

Alyce Hartvigsen jest kierownikiem ds. technologii mieszania Iso-Mix i fermentacji, w Departamencie Brewery Systems w Alfa Laval Copenhagen. Posiada dyplom z chemii inżynieryjnej i ponad 30 letnie doświadczenie w przemyśle browarniczym, chemiczny, petrochemicznym. W Alfa Laval jest odpowiedzialna za rozwój i wprowadzanie technologii mieszania Iso-Mix do przemysłu browarniczego. 


Zapoznaj się z naszą ofertą


Hala magazynowa
Własna flota
Cięcie i szlifowanie rur
Serwis wymienników ciepła
Stopki wahliwe
Pompy higieniczne
Mycie zbiorników
Zawory higieniczne

Zobacz naszą ofertę